ΣΤΗ ΝΕΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ 2019

slider2

Σε 24 ή 48 δόσεις

Τη δυνατότητα να ενταχθούν στη νέα πάγια ρύθμιση των 24 έως 48 δόσεων θα έχουν και εκατοντάδες χιλιάδες φορολογούμενοι με αρύθμιστα χρέη του 2019. Ειδικότερα, σύμφωνα με διάταξη του νέου νομοσχεδίου, οι βεβαιωμένες οφειλές σε εφορίες, ελεγκτικά κέντρα και τελωνεία μπορούν να ενταχθούν στη νέα πάγια ρύθμιση των 24 - 48 δόσεων, υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχουν υπαχθεί σε ρύθμιση τμηματικής εξόφλησης την 1η Νοεμβρίου 2019. Και αυτό ανεξάρτητα αν οι οφειλές αυτές έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες ή μη.

Πρακτικά αυτό επιτρέπει την τακτοποίηση βεβαιωμένων οφειλών για φόρο εισοδήματος, ΕΝΦΙΑ, ΦΠΑ, κ.ο.κ. 

Θυμίζουμε ότι η πάγια ρύθμιση προβλέπει αύξηση των δόσεων από 12 σε 24, εάν πρόκειται για φόρο εισοδήματος, ΦΠΑ, ΕΝΦΙΑ και από 24 σε 48 δόσεις, εάν πρόκειται για έκτακτους φόρους όπως ο φόρος κληρονομιάς. Ο νέος νόμος και κατά συνέπεια η νέρα ρύθμιση θα ενεργοποιηθούν από την 1η Ιανουαρίου.

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα; Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας.

"Λύνεται": 22890-28420, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.