ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΣΠΑ

 

ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΣΠΑ

 


Περισσότερα από 500 εκ.€ θα διατεθούν σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις μέσα από τον νέο κύκλο τεσσάρων δράσεων του ΕΣΠΑ.
 
Όπως πληροφορήθηκαν πρώτοι όσοι παρακολούθησαν τη δωρεάν ενημερωτική ημερίδα του "Λύνεται" για τις νέες ευκαιρίες χρηματοδότησης που επιφυλάσσει το ΕΣΠΑ, οι δράσεις αυτές αφορούν:
  • Την ίδρυση νέων τουριστικών επιχειρήσεων.
  • Την εξωστρέφεια μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
  • Τις συνέργειες μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
  • Και τη στήριξη μικρομεσαίων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην περιβαλλοντική βιομηχανία, την ανακύκλωση και την επαναχρησιμοποίηση αποβλήτων.
Πρόκειται για τον δεύτερο κύκλο των συγκεκριμένων δράσεων που αναμένεται να ενεργοποιηθεί, σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομίας, το αργότερο τον Ιούνιο.
 
Εάν ενδιαφέρεστε να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες χρηματοδότησης του ΕΣΠΑ για να δώσετε περαιτέρω ώθηση στην επιχείρηση σας ή να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στον τομέα του τουρισμού, θα πρέπει να αρχίσετε τη διαμόρφωση και σύνταξη της πρότασης σας από σήμερα!
 
Οι έμπειροι συνεργάτες του "Λύνεται", το οποίο βρίσκεται στον Ορνό της Μυκόνου, θα σας βοηθήσουν να στοχεύσετε σωστά και να προετοιμάσετε την πρόταση που καλύπτει τις δικές σας ανάγκες.

 

Τουριστικές Επιχειρήσεις
 
Η δράση για τη δημιουργία νέων ΜΜΕ τουριστικών επιχειρήσεων και την υποστήριξη της λειτουργίας τους πρώτους έξι μήνες της λειτουργίας της, υπολογίζεται ότι θα καλύψει επενδυτικά σχέδια ύψους 266 εκ.€. Ποιες εταιρείες θα έχουν το πλεονέκτημα; Όσες προσφέρουν προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στη διαφοροποίηση του τουριστικού προϊόντος της χώρας.

Με την προκήρυξη θα προσδιοριστούν και οι Κωδικοί Αριθμοί Δραστηριότητας (ΚΑΔ) που θα είναι επιλέξιμοι.
 
 
Το ύψος της χρηματοδότησης θα κυμανθεί από 40% έως 50% στην περίπτωση που περιλαμβάνεται και δαπάνη μισθολογικού κόστους, ενώ ο προϋπολογισμός των επενδυτικών σχεδίων αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 80.000€ και 400.000€.
 
 
Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας στο  Highlights info row image 22890-28420 ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού.

Αξιοποιήστε την ευκαιρία του ΕΣΠΑ!